4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

helspghan

Ημερομηνία: 12-14/11/2021

WEB SCIENTIFIC EVENT 

Η Cross Pharmaceuticals, Χρυσός Χορηγός στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής, 12-14 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για ένα web scientific event στο οποίο καλούνται να συμμετέχουν Παιδίατροι, Γαστρεντερολόγοι, Παιδοχειρούργοι, Ερευνητές, φοιτητές και Ακαδημαϊκοί από όλη την επικράτεια.
Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι επίκαιρο, πλούσιο σε πληροφορίες και συζητήσεις για θέματα που αφορούν άμεσα την παιδιατρική κοινότητα (και όχι μόνο).
Περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, συζήτηση κλινικών περιπτώσεων, κατευθυντήριων οδηγιών, προφορικών ανακοινώσεων και δορυφορικών διαλέξεων από όλο το φάσμα της Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.
Συμμετέχουμε ενεργά και με συνέπεια στη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων και στηρίζουμε τη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας.
Είμαστε δίπλα σε κάθε συνέδριο που συμβάλλει στην αναβάθμιση των θεραπευτικών προτάσεων και των υπηρεσιών υγείας, με καινοτόμες λύσεις που επιδρούν θετικά στη ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των ανθρώπων.
Νιώθουμε υπερήφανοι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι παραμένοντας αταλάντευτα πιστοί στις εταιρικές αρχές και δεσμεύσεις μας, που καθιστούν την Cross ως μια από τις
ταχύτερα αναπτυσόμενες φαρμακευτικές εταιρίες στην Ελλάδα!
Μια ακόμη πτυχή όσων εμείς στην Cross Pharmaceuticals εννοούμε ως …
FROM CURE TO CARE!
Ενημερωθείτε για το συνέδριο εδώ https://helspghancongress.gr/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση