ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ...

...η Δύναμη μας!

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.” - Henry Ford
Image

Στη Cross πάγια και αδιαπραγμάτευτη αξία μας ήταν και είναι οι Άνθρωποι μας. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να είναι παραγωγική, αν οι άνθρωποι της δεν αναπτύσσονται και εξελίσσονται σε ένα γόνιμο περιβάλλον.

Αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες, προσφέροντας ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας, όπου οι άνθρωποι μας μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να μάθουν και να εξελιχθούν.

Σήμερα, η Cross αριθμεί περισσότερα από 50 άτομα. Μάλιστα, μέσα στα τελευταία 3 χρόνια διπλασιάσαμε το Ανθρώπινο Δυναμικό μας. Σε μια εποχή, όπου η ένταξη και η παραμονή στην αγορά εργασίας είναι δύσκολη, στη Cross εξακολουθούμε να επενδύουμε στους ανθρώπους και να στελεχώνουμε τμήματα μας με νέους συνεργάτες και καταρτισμένους επαγγελματίες. Πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από ένα υγιές και παραγωγικό εργασιακό κλίμα μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη. Αντιλαμβανόμενοι, λοιπόν, τη σημασία των ανθρώπων για το μέλλον και τη βιωσιμότητα μας, φροντίζουμε να είμαστε δίπλα τους στην επαγγελματική τους εξέλιξη, να στηρίζουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Σε αυτά τα πλαίσια οργανώνουμε εκπαιδεύσεις και ημερίδες εκμάθησης για τους ανθρώπους μας, σεμινάρια βελτίωσης και ένα κλίμα στήριξης γύρω τους.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση