ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

«Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Η τελειότητα δεν είναι μία πράξη, αλλά συνήθεια.» - Αριστοτέλης
Image

Οι άνθρωποι της Cross Pharmaceuticals είμαστε σταθερά δεσμευμένοι στην αναζήτηση των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών θεραπευτικών λύσεων και έχουμε έναν σκοπό που χαρακτηρίζει κάθε εταιρική δραστηριότητα μας.

Να συμβάλλουμε στη βελτίωση της Υγείας και Ευζωίας των συνανθρώπων μας!

Όραμα μας είναι να παρέχουμε σε κάθε σπίτι ιδιοσκευάσματα, τα οποία χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα, καινοτομία και ασφάλεια.

Για αυτό τον λόγο, φροντίζουμε το portfolio μας να είναι μονίμως εξοπλισμένο με φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, καθώς και δερμοκαλλυντικά που συμβάλλουν στην πρόληψη, την ανακούφιση και τη θεραπεία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

“From Cure... to Care!” - CROSS Pharmaceuticals

Είμαστε μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία.

Η CROSS Pharmaceuticals έχει το προνόμιο να προσφέρει στους Έλληνες Ιατρούς και Ασθενείς το πιο πλούσιο, διαφοροποιημένο, σύγχρονο και καινοτόμο portfolio φαρμακευτικών προϊόντων (Rx, OTC) σε σχέση με όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελληνική Αγορά.

Παράλληλα με τη δραστηριότητα μας στο χώρο του φαρμάκου, αναπτύσσουμε και προσφέρουμε μια σειρά καινοτόμων Συμπληρωμάτων Διατροφής / Medical Devices και Δερμοκαλλυντικών Προϊόντων. Βασιζόμενοι στην επιστημονική κατάρτιση και στη 50χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Υγείας, αποσκοπούμε στην παροχή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας για αυτοφροντίδα, πρόληψη και θεραπεία.

Image
Image

Αποστολή μας, να προσφέρουμε λύσεις που αποτελούν εργαλεία εγνωσμένης αξίας σε επαγγελματίες υγείας και σε ασθενείς.

Στην Cross Pharmaceuticals οι θεραπευτικές μας προτάσεις βελτιώνουν την καθημερινότητα και προάγουν ολοκληρωμένα την υγεία.

Γιατί η ολοκληρωμένη θεραπεία είναι ουσιαστική φροντίδα…

Αυτή είναι η επιδίωξη μας: το χαμόγελο των ανθρώπων, η αισιοδοξία και η πίστη στο μέλλον.

Από την ενδεδειγμένη θεραπεία στην ολοκληρωμένη φροντίδα!

Αυτός είναι ο λόγος που αδιάκοπα επιδιώκουμε και εξελίσσουμε ιδιοσκευάσματα που συνδυάζουν την καινοτομία με την «βέλτιστη πρακτική», ώστε ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές λύσεις να γίνονται ταχύτερα και ασφαλέστερα αποτελεσματικότερες και ταυτόχρονα πιο προσιτές σε όσους περισσότερους Ανθρώπους μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση