ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πιστεύουμε βαθιά στις συνέργειες!
Image

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία επενδύουμε σταθερά σε μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.

Αναπτύσσουμε επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας, τις οποίες διέπουν ο αμοιβαίος σεβασμός, η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη. Παράλληλα, καλωσορίζουμε νέες συνεργασίες από όλο τον κόσμο, που θα χαρακτηρίζονται από τις ίδιες αρχές και αξίες, προάγοντας έτσι την ανάπτυξη και την ευημερία των συνεργατών.

Συνεργαζόμαστε άριστα και μακρόχρονα με την κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα, σε επίπεδο ανάπτυξης φαρμακευτικών προϊόντων με βελτιωμένα/διαφοροποιημένα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, που συνοδεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας για πρωτοποριακές συνθέσεις, την VERISFIELD.

Μας εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια ένα portfolio με κλασσικά αλλά και διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην περιοχή της Βορείου Ελλάδος, οι εταιρείες LYOFIN, VITALONGA, VIVAX, NATURALIA.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία NASSINGTON. Τα φαρμακευτικά της προϊόντα  χαρακτηρίζονται από μία φιλοσοφία καινοτομίας και διαφοροποίησης, που ταυτίζεται με τη δική μας και είναι πάντα προς όφελος των ιατρών και των ασθενών τους.

Η Ιταλική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων με βάση το θείο, TERME di TABIANO, είναι συνεργάτης μας σε όλη μας την διαδρομή.

Εμπιστευόμαστε την παραγωγή των προϊόντων μας σε μεγάλους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, εγκεκριμένους από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Πιστοποίησης στον τομέα τους, τις RAFARM, ANFARM, KLEVA, INPHARMA, SYMBIO-LAB, MANFRED SCHANGER, ERGON.

Αναθέσαμε την διανομή των προϊόντων μας σε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες Logistic, εξειδικευμένες στη διακίνηση φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων την ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία GLOBAL DEVELOPMENT για την ορθή, με βάση την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, λειτουργία του συστήματος Φαρμακοεπαγρύπνισης, καθώς και για την υποστήριξη, μετά την έγκριση, των φαρμάκων μας.

Image

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση