ΜΥΟ CEL

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ

Το ΜΥΟ CEL είναι λιποσωμική γέλη των 100ml για την άμεση φροντίδα των καταπονημένων εξωτερικών σημείων του σώματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η ΛΙΠΟΣΩΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CEL

H λιποσωμική τεχνολογία CEL είναι κλάδος της νανοτεχνολογίας και αποτελεί εξέλιξη στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων μεταφοράς ουσιών. Τα λιποσώματα είναι σφαιρικές δομές μεμβρανών φωσφολιπιδικής σύστασης . Λόγω της ιδιαίτερης δομής τους έχουν την ικανότητα να εγκλωβίζουν τις ουσίες στο εσωτερικό τους και να τις μεταφέρουν στον πάσχοντα ιστό. Μόλις τα λιπόσωματα φτάσουν στο στόχο τους, απελευθερώνουν τα συστατικά τους, αυξάνοντας τη συγκέντρωση της ουσίας τοπικά, προσφέροντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζονται από υψηλό προφίλ ασφάλειας, καθώς είναι βιοσυμβατά και μη ανοσογόνα.

Image
ΕΙΣΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ;

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ

To ΜΥΟ CEL είναι ενυδατικό λιποσωμιακό τζελ (των 100 ml) με στοχευμένη δράση για την άμεση φροντίδα των καταπονημένων εξωτερικών σημείων του σώματος. Ενσωματώνει τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά σε λιποσώματα τεχνολογίας CEL, επιτυγχάνοντας ταχεία μεταφορά των δραστικών ουσιών.

Άμεση απορρόφηση, μη-λιπαρό, μη- κολλώδες φινίρισμα. Με ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, χάρη στη μενθόλη. Ανακουφίζει άμεσα την εξωτερική περιοχή γύρω από ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως χέρια, πόδια, μέση, στήθος, πλάτη, αυχένα κλπ. Σύνθεση κατάλληλη για αθλητές και συχνά ασκούμενους.

Tip: Χρησιμοποίησε το MYO CEL πριν και μετά την προπόνηση!

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS
ΕΙΣΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ;
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση